Expedieri si modalitati de plata

Dupa inregistrarea comenzii, veti primi un email de confirmare a acesteia.

Livrarea produselor si costurile de livrare

Livrarea are loc prin intermediul curieratului rapid .
Este posibil ca în cazul în care există o cerere mare pentru un anumit produs, stocul de la depozitul Iulia Ricami SRL să se epuizeze, astfel încât termenul de livrare a produsului să fie mai mare. În această situatie, veti fi notificat pentru fiecare caz în parte. Dacă noul termenul de livrare nu vă este convenabil, puteti anula comanda dumneavoastră.

Pentru comenzi plasate pana la ora 13:00 termenul de livrare este de 3-4 zile lucrătoare cu firma de curierat rapid.

Costul livrarii este in functie de valoarea comenzii si a greutatii coletului:

Comenzi sub 1000 lei – cu plata la livrare sau in avans – 29 lei

Comenzi peste 1000 lei – cu plata la livrare sau in avans – gratuit

In cazul in care plata nu este efectuata de catre Client, comanda se considera refuzata de catre client. Comanda nu va mai fi onorata si va putea fi anulata de catre magnaprint.ro fara o notificare prealabila. In acest caz, magnaprint.ro va putea solicita plata de despagubiri sau/si va putea refuza onorarea altor solicitari de Comenzi ale Clientului. Pentru intocmirea facturii, Clientul se obliga sa ofere date corecte, conform legislatiei in vigoare.

Modalitati de plata

a) Plata Ramburs se face in momentul in care ridicati coletul, direct curierului care va aduce comanda la data si la ora stabilite.
b) Plata in avans se face prin transfer bancar direct in contul RO15BTRLRONCRT0543370301 al Iulia Ricami SRL deschis la Banca Transilvania.
In cazul in care optati pentru aceasta metoda de plata, dupa finalizarea comenzii veti primi prin email o factura proforma pentru efectuarea platii. Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti o copie a ordinului de plata prin e-mail sau fax. In momentul primirii confirmarii un operator va va contacta pentru stabilirea datei de livrare.

Returnarea produselor

Conform OUG 34/2014, produsele realizate la comandă personalizată nu beneficiază de dreptul de retur. Dacă produsul prezintă defecte sau diferențe vizibile dintre modelul prezentat în website și produsul primit, ne asumăm responsabilitatea de a înlocui produsul. Conform legii comertului electronic OG nr. 130/2000, art.

Important

Litigiile apărute între utilizatorii acestui site şi Iulia Ricami SRL se rezolvă pe cale amiabilă. În cazul în care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată româneşti.